Curri de llentia vermella amb coco i carbassa/masoor aur kaddu ki dal

Curri de llentia vermella amb coco i carbassa/masoor aur kaddu ki dal

Excepcional curri, recepta de les que fan afició, una combinació de sabors fantàstica.

Ingredients:

Un bon tros de carbassa, dues cullerades soperes de coco ratllat, mitja tassa de llenties vermelles

mitja culleradeta de llavors de mostassa negra, 8 fulles de curri, una mica d´asafètida, 2 dents d´all

mitja culleradeta de: pebre caiena, garam masala

mitja tassa de llet de coco,1 tassa d´aigua, suc de llimona, sal i pebre

 

Saltegem primer les llavors de mostassa amb les fulles de curri. Afegim els alls picats i l´asafètida. Incorporem la carbassa tallada a daus, tapem i deixem coure cinc minuts. Tot seguit el coco ratllat i les espècies. Uns pocs minuts més tard afegim les llenties, prèviament rentades, i els líquids. Tapem i en cinc/set minuts hi tindrem llest. Abans de servir rectifiquem de sal i picant i hi posem unes gotes de suc de llimona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *