Bona recepta, senzilla, fàcil i ràpida.
Ingredients:
400 gr de mongeta verda, 2 tomàquets de pera, 1 ceba vermella, oli de coco
1 culleradeta de: llavors mostassa, llavors comí, garam masala, tomàquet concentrat (opcional), 1/2 de curcuma, 1/2 de pebre, 1/2 de sal, cilantre fresc
Escalfem l´oli i saltegem les llavors. Quan comencin a fer “crec crec” afegim la ceba i la cuinem uns cinc minuts. Moment d´incorporar el garam masala, la curcuma i el pebre. Uns minuts més tard arriba el torn del tomàquet, sense pell ni llavors, i si voleu incrementar el sabor també el de la culleradeta de tomàquet concentrat. Un parell de minuts i moment de les mongetes. Saleu i mulleu amb una mica d´aigua, i continueu la cocció, tapant la cassola, uns deu minuts.
Podeu servir-ho acompanyat d´arròs blanc i de cilantre fersc picat x sobre.
5