Un curry de pollastre tailandés típic, clàssic, bo, gens complicat….
Ingredients:
- 3 cuixes de pollastre
- 2 cebes
- un tros de gingebre fresc
- 1 culleradea de pasta de curry
- Mig litre de llet de coco
- 1 llima
- 3 cullerades de salsa de peix tailandesa
- 100 gr de mongeta tendra
- 100 gr d´arròs glutinós
Com fer la recepta del pollastre al curry tailandès:
- Abans que res, si utilitzeu arròs glutinós, l´heu de posar en aigua durant una hora. Després es fa molt ràpid al vapor però. Si no voleu o no teniu arròs glutinós qualsevol altre anirà bé.
- Poseu a coure les mongetes, fet que tambñe podeu fer mentre es cou el pollastre. Després les reserveu.
- Marqueu les cuixes, només per donar color. Les talleu a daus gruixuts i les reserveu.
- Fem un sofregit de ceba, all i gingebre. Un poc estigui apunt mulleu amb llet de coco i ho deixeu coure uns cinc minuts.
- Tot seguit recuperem els trossos de pollastre, ho tapem i deixem coure entre quinze i vint minuts.
- Mentrestant podem aprofitar per coure l´arròs al vapor, cinc minuts.
- I un cop cuit el pollastre hi afegiu el suc d´una llima, remeneu bé i ho serviu acompanyat d´arròs i mongeta tendra.
- Us deixem un enllaç al nostre canal de Youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: