Curry de pollastre tailandès

Curry de pollastre tailandès

Un curry de pollastre tailandés típic, clàssic, bo, gens complicat….

 

Ingredients:

  • 3 cuixes de pollastre
  • 2 cebes
  • un tros de gingebre fresc
  • 1 culleradea de pasta de curry
  • Mig litre de llet de coco
  • 1 llima
  • 3 cullerades de salsa de peix tailandesa
  • 100 gr de mongeta tendra
  • 100 gr d´arròs glutinós

Com fer la recepta del pollastre al curry tailandès:

  1. Abans que res, si utilitzeu arròs glutinós, l´heu de posar en aigua durant una hora. Després es fa molt ràpid al vapor però. Si no voleu o no teniu arròs glutinós qualsevol altre anirà bé.
  2. Poseu a coure les mongetes, fet que tambñe podeu fer mentre es cou el pollastre. Després les reserveu.
  3. Marqueu les cuixes, només per donar color. Les talleu a daus gruixuts i les reserveu.
  4. Fem un sofregit de ceba, all i gingebre. Un poc estigui apunt mulleu amb llet de coco i ho  deixeu coure uns cinc minuts.
  5. Tot seguit recuperem els trossos de pollastre, ho tapem i deixem coure entre quinze i vint minuts.
  6. Mentrestant podem aprofitar per coure l´arròs al vapor, cinc minuts.
  7. I un cop cuit el pollastre hi afegiu el suc d´una llima, remeneu bé i ho serviu acompanyat d´arròs i mongeta tendra.
  8. Us deixem un enllaç al nostre canal de Youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *