Cuscús amb fonoll

Cuscús amb fonoll

Aquesta recepta de cuscús amb fonoll, on també hi ha ceba tendra i tomàquet concentrat, és molt efectiva i resultona gràcies, també, a la petita dosis de picant que s´hi posa i que vosaltres podeu fer al vostre gust. El fonoll és bàsic, a la recepta original d´Ottolenghi (crec que és d´ell, no n´estic segur, potser surt a “El gourmet vegetariano”) hi posen forces fulles del fonoll, no només el bulb com jo.

 

Ingredients

  • 4 racions de cuscus
  • 1  bulb de fonoll
  • 2 grans d´all
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes tendres
  • 2 cullerades soperes de tomàquet concentrat
  • Pebre de caiena
  • un xic de comí en pols
  • 1 cullerada sopera de cilantre mòlt
  • Brou de verdures, la mateixa quantitat que de cuscús.

Com fer la recepta del cuscús amb fonoll:

  1. Comencem tallant la ceba ben petitat i el bulb del fonoll a rondanxes que, segurament, acabarem tallant també més petites.
  2. Fem primer un sofregit amb la ceba i en cinc minuts ja hi podrem posar el fonoll.
  3. Cinc minuts mé si serà el torn del tomàquet, a dauets, sense pell ni llavors. Ho deixem coure cinc minuts més per incorporar-hi el tomàquet concentrat, la culleradeta de comí i la mitja culleradeta de pebre de caiena…mides que podeu modificar al vostre gust, naturalment.
  4. Remenem bé, afegim el cuscus mentre escalfem el brou de verdures.
  5. Fora del foc mullem amb el brou, ho tapem i ho deixem reposar cinc minuts.
  6. Ja ho tenim llest, remenem i servim.
  7. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *