Fideus amb anec

Fideus amb anec

Aquests fideus amb ànec són una versió alternativa als clàssics fideus a la cassola. Es fan excatament igual i l´únic que canvia és la carn que s´hi posa i el tipus de brou. Són brutals.

Ingredients:

  • 2 magrets d´ànec
  • fideus del n2
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 grans d´all
  • sal
  • pebre
  • 1 litre de brou d´ànec aprox (potser litre i mig)

Com fer la recepta dels fideus amb ànec:

  1. Això, com he dit a la introducció, són uns fideus a la cassola amb ànec…i brou d´ànec. Amb els magrets, concretament, i en comptes d´oli utilitzarem el seu greix.
  2. Tallarem doncs els magrets a tires i els saltejarem breument, salpebrats.
  3. Desfem el greix dels magrets fins que en tinguem de sobres per fer un bon sofregit.
  4. I això és el que farem, deu minuts d´entrada amb la ceba, quinze si cal, fins que sigui ben rossa i potxada.
  5. Tot seguit el tomàquet, fins que quedi ben concentrat, entre deu i quinze minuts més.
  6. Moment de rossejar-hi els fideus, sense retirar el sobregit.
  7. Mullem amb el brou i deixem coure entre vuit i deu minuts.
  8. Quan en quedin un parell recuperem les tires de magret saltejades, però cruetes, a fi que s´acabin de fer.
  9. I ja ho tenim, només ens queda servir-ho.
  10. I ens ho bevem amb un vi negre ben fresc, fi, atlàntic, espectacular com és el Serradelo del celler de la Ribeira Sacra Adega Algueira, un “must” en tota regla. També podíeu optar per un bon blanc amb criança, però he optat per aquest negre diferent i, sobretot, fi.
  11. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

0 thoughts on “Fideus amb anec”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *