Una nova versió dels clàssics fideus a la cassola, aquests fideus amb bolets són una petita meravella que podeu fer a qualsevol època de l´any ja que els fem amb bolets secs i així, de pas, utilitzem l´aigua x hidratar-los com a brou per coure´ls.
Ingredients:
- 100 gr de barreja de bolets secs
- 250 gr de fideus del nº2
- 3 tomàquets de pera
- 1 ceba
- unes quantes fulles d´estragó fresc
- un grapat d´ametlles salades i pelades
- una dent d´all
Com fer la recepta dels fideus amb bolets:
- Abans que res heu de ser previsors i posar a remullar els bolets durant una horeta ben bona.
- Per començar la cocció de tot plegat ho fem amb la ceba…uns vint minuts, a foc lent.
- Incorporem el tomàquet, deixem coure deu minuts més i incorporem els bolets mentre posem a escalfar l´aigua resultant d´haver-los hidratat.
- Afegim els fideus, ho rossegem tot plegat uns minuts.
- Mullem amb el brou, cocció depenent del fabricant dels fideus que serà, per mitja, d´entre vuit i deu minuts.
- Una mica abans del final de la cocció hi tirarem la picada, feta amb fulles d´estragó, all i ametlles. Això al vostre rotllo, no és fàcil trobar-ne de fresc, però val la pena, trobo que l´estragó dona una frescor i un sabor extraordinaris a les picades i als fideus a la cassola en particular.
- Deixem coure uns minuts més i servim.
- Aquí teniu la versió en vídeo de la recepta: