Fideus amb bolets

Fideus amb bolets

Una nova versió dels clàssics fideus a la cassola, aquests fideus amb bolets són una petita meravella que podeu fer a qualsevol època de l´any ja que els fem amb bolets secs i així, de pas, utilitzem l´aigua x hidratar-los com a brou per coure´ls.

 

Ingredients:

  • 100 gr de barreja de bolets secs
  • 250 gr de fideus del nº2
  • 3 tomàquets de pera
  • 1 ceba
  • unes quantes fulles d´estragó fresc
  • un grapat d´ametlles salades i pelades
  • una dent d´all

 

Com fer la recepta dels fideus amb bolets:

  1. Abans que res heu de ser previsors i posar a remullar els bolets durant una horeta ben bona.
  2. Per començar la cocció de tot plegat ho fem amb la ceba…uns vint minuts, a foc lent.
  3. Incorporem el tomàquet, deixem coure deu minuts més i incorporem els bolets mentre posem a escalfar l´aigua resultant d´haver-los hidratat.
  4. Afegim els fideus, ho rossegem tot plegat uns minuts.
  5. Mullem amb el brou, cocció depenent del fabricant dels fideus que serà, per mitja, d´entre vuit i deu minuts.
  6. Una mica abans del final de la cocció hi tirarem la picada, feta amb fulles d´estragó, all i ametlles. Això al vostre rotllo, no és fàcil trobar-ne de fresc, però val la pena, trobo que l´estragó dona una frescor i un sabor extraordinaris a les picades i als fideus a la cassola en particular.
  7. Deixem coure uns minuts més i servim.
  8. Aquí teniu la versió en vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *