Boníssima recepta utilitzant uns fideus que particularment m´agraden molt. Són els “transparents”, dits també de cristall o de soja, molt lleugers. I el peix o marisc que s´utilitza aquí és una guia, feu les combinacions que més us agradin d´aquesta recepta d´origen malasi.
Ingredients:
fideus de soja/transparents/de vidre x a quatre…entre 250 i 300 gr aprox
1 orada o similar, llobarro, peix blanc de carn més aviat dura com el pagell també
2 dents d´all
1 ceba, 4 xilis vermells
brots de mongetes
200 gr de cues de gambes
200 gr de calamars tallats a rodelles
1/4 d pebrot vermell
salsa: soja clara, soja fosca, salsa d´ostres
Jo vaig fer el peix a la planxa, en dos filets sense ja espines. Vaig saltejar i reservar les gambes i els calamars, i després de fer el mateix amb la ceba, el xili, el pebrot i els alls ho vaig juntar tot, per finalment afegir els fideus prèviament bullits (pocs minuts) i la salsa (havent-les barrejats abans). I llestos.