Fideus de vidre amb peix i marisc

Fideus de vidre amb peix i marisc

Boníssima recepta utilitzant uns fideus que particularment m´agraden molt. Són els “transparents”, dits també de cristall o de soja, molt lleugers. I el peix o marisc que s´utilitza aquí és una guia, feu les combinacions que més us agradin d´aquesta recepta d´origen malasi.

Ingredients:

fideus de soja/transparents/de vidre x a quatre…entre 250 i 300 gr aprox

1 orada o similar, llobarro, peix blanc de carn més aviat dura com el pagell també

2 dents d´all

1 ceba, 4 xilis vermells

brots de mongetes

200 gr de cues de gambes

200 gr de calamars tallats a rodelles

1/4 d pebrot vermell

salsa: soja clara, soja fosca, salsa d´ostres

 

Jo vaig fer el peix a la planxa, en dos filets sense ja espines. Vaig saltejar i reservar les gambes i els calamars, i després de fer el mateix amb la ceba, el xili, el pebrot i els alls ho vaig juntar tot, per finalment afegir els fideus prèviament bullits (pocs minuts) i la salsa (havent-les barrejats abans). I llestos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *