Fideus soba amb api i porc

Aquesta recepta és meva…i no és meva. Passa una mica com amb la dels fideus udon amb gambes, però en aquest cas s´assembla força més, tot i que a la original els fideus no hi apareixen enlloc. Vaja, que he convertit una carn de porc saltejada amb verdures en uns fideus amb porc i verdures. Molt bons, x cert.

Ingredients:

160 gr de fideus soba, 250 gr de coll de porc

1 branca d´api grandeta, dues pastanagues

salsa de soja, mirin, vinagre d´arròs

oli, pebre

Tallem la carn a tiretes i la macerem una estona amb salsa de soja, mirin i vinagre d´arròs. Posem aigua a bullir per coure els fideus. Tallem l´api petit, les pastanagues i ho saltegem tot plegat. Ho reservem. Quan tinguem els fideus cuits saltejarem la carn i hi afegirem les verdures i els fideus, aprofitant els líquids de la marinada per convertir-los també en salsa del plat, tornat-ho al wok amb els fideus i saltejant-ho tot plegat breument abans de servir-ho.

Leave a Reply