Flam d´espinacs

Flam d´espinacs

Magnífic…flam? Pudding? Pastís? A vegades ja no sé com definir un plat! Jo diria que és un flam, es cou al forn amb un bany maria…En qualsevol cas és òptim!

Ingredients:

1 kilo d´espinacs, 50 gr de salami italià, 50 gr de formatge fontina (també italià)

Beixamel, 3 ous, sal i pebre

 

Primer bulliu els espinacs (congelats, en aquesta recepta millor així) mentre escalfeu el forn a 180 i poseu aigua a bullir (per al bany maria). Prepareu una beixamel (primer un roux amb farina i mantega al 50% i després la llet, amb sal i nou moscada), talleu a dauets el salami i el formatge i ho barregeu amb els espinacs i els rovells dels ous. Tot seguit hi afegireu les clares batudes a punt de neu. Unteu el motlle amb mantega, l´ompliu i ho enforneu al bany maria uns tres quarts d´hora. Ho podeu servir acompanyat amb rúcula o amb escalivada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *