Fonoll amb tàperes i olives

Fonoll amb tàperes i olives

Fantàstica recepta, vegana, sorprenent i super gustosa.

Ingredients:

2/3 bulbs de fonoll, 15 dents d´all

un bon grapat de tàperes, 50 gr d´olives negres sense pinyol

suc de llimona, vinagre de vi, 1 tomàquet

brou de verdures, farigola, sal i pebre

 

Talleu el fonoll a làmines i el feu a la planxa o en una paella. Reserveu-ho. Sofregiu els alls, sencers i amb pell i afegiu-hi una barreja de 60 ml de suc de llimona i dues cullerades de vinagre. Reduim, incorporem el tomàquet a daus, 100 ml de brou, les olives, la farigola, sal i pebre. Uns minuts més tard hi afegiu el fonoll, la resta del briu (150 ml més), tapeu i deixeu coure uns deu minuts. Fantàstic entrant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *