Això és com una mena de pudding de carbassó amb molla de pa, preferiblement pa de xapata, tot i que si no en teniu/trobeu tampoc passarà res. Jo ho vaig fer amb pa de pagès i cap problema, va quedar boooníssim, super esponjós.
Ingredients:
250 gr de molla de pa, 2 carbassons mitjans (aprox 430 gr)
200 ml de llet, 200 ml de crema de llet/nata x muntar, 6 ous
2 dents d´all, 80 gr de parmesà ratllat fi, 25 gr d´alfàbrega
oli d´oliva, sal i pebre, 1 culleradeta de comí en pols
Mentre escalem el forn a 180 graus barregem el pa amb la llet i la crema i ho deixem reposar aprox 30 minuts. Ratllem el carbassó gruixut. En un bol gran barregem els ous, el comí, 50 gr de parmesà, sal i pebre, els alls (si els poseu), el carbassó i el pa mullat amb llet. Untem una safata per anar al forn amb oli, l´omplim amb la barreja dels ingredients i l´enfornem 20 minuts. Passat aquest temps hi tirem per sobre la resta de parmesà i tornem a posar-ho al forn uns 20 minuts més, o fins que sigui cuit. Ja sabeu, ho podeu comprovar amb un escuradents, si punxeu la fritatta i l´escuradents surt net vol dir que ja és a punt.