Hamburguesa de tonyina

Hamburguesa de tonyina

Deliciosa recepta d´hamburguesa de tonyina. I menjada com una de tota la vida, amb el pa típic, però sense formatge, eh. Amb ceba confitada, advocat…el que sí us recomano és que la deixeu crueta, havent-la congelat abans no hi ha cap problema!

 

Ingredients:

  • 600 gr de tonyina
  • 4 pans d´hamburguesa
  • unes quantes fulles de julivert
  • 1 alvocat
  • 1 ceba grosa confitada
  • mostassa antiga
  • oli d´oliva, sal i pebre
  • 1 llimona

Com fer la recepta de l´hamburguesa de tonyina:

  1. Tallem la tonyina a ganivet, rotllo tartar, o ho fem breument a la termomix…sembla pecat mortal però no ho és, queda perfecte.
  2. Barregem tots els ingredients amb la carn de la tonyina: julivert picat, el suc (i si voleu la ratlladura) de mitja llimona, una o dues cullerades soperes de mostassa antiga, sal i pebre. Ho deixem reposar una mitja horeta a la nevera, tot i que podeu no fer-ho.
  3. Si no tenim la ceba confitada podem aprofitar aquesta estona per fer-la, a foc lent i tapada.
  4. Donem forma a les hamburgueses amb l´ajuda d´un motllo.
  5. Posem la ceba a la part de sota de l´entrepà, marquem les hamburgueses, jo recomano màxim dos minuts per banda, potser amb un ja n´hi ha prou si us agrada crueta.
  6. Muntem l´entrepà amb l´alvocat a sobre de l´hamburguesa i més mostassa antiga a la part de dalt de l´entrepà per dins.

Us deixem l´enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *