la “harira” és una sopa contundent que normalment porta algún tipus de llegum i herbes aromàtiques com per exemple el cilantre. Aquí a més hi posen arròs i un ou, amb un toc final de fiques seques que li va sensacional al plat!
Ingredients:
100 gr de cigrons
100 gr de pit de pollastre
1 manat de cilantre
1 manat de julivert
1 ceba
1 tasseta d´arròs
una mica de cúrcuma
1 cullerada de concentrat de tomàquet
1 cubet de brou de pollastre
4 ous
1 branca d´api
Posem a bullir l´aigua per fer l´arròs mentre piquem el julivert, el cilantre, l´api i la ceba. Posem oli en una cassola i quan sigui calent hi afegim la ceba, la sofregim i tot seguit i posem la resta d´ingredients que acabem de picar, el pollastre tallat petit i els cigrons. Uns pocs minuts més tard fem el mateix amb la cúrcuma, el concentrat de tomàquet i el cubet de pollastre esmicolat. Afegim un litre d´aigua i deixem coure uns vint minuts. Si heu d´espessir feu-ho amb farina dissolta prèviament amb aigua, a mi no em va fer falta. Hi posem l´arròs, que l´havíem deixat un xic cru, i al final hi posem els ous. Un parell de minuts i llestos, només manca posar-hi les fiques seques tallades a trossets, hi donen un toc fantàstic!.