Lassanya mar i muntanya

Aquesta recepta d´una lassanya mar i muntanya és una boníssima combinació de pollastre, calamars, orada, gambetes, xampinyons, espècies…a la recepta original va embolicat dins d´un rotlle de pasta brick i jo tenia ganes de convertir-ho en una lassanya amb una beixamel de curcuma. Un encert!

Ingredients:

  • 300 gr de  pollastre
  • 200 gr de xampinyons
  • 100 gr de calamars,
  • 1 orada
  • 1 ceba
  • una mica de cúrcuma
  • una cullerada de pebre vermell
  • brou de peix
  • sal, pebre
  • oli extra verge, mantega

 

Com fer la recepta de la lassanya mar i muntanya:

  1. Posem aigua a bullir per coure les làmines de lassanya i mentrestant comencem a fer a la planxa els diferents ingredients del farcit, per exemple el pollastre.
  2. Quan tinguem cuita la pasta la reservem.
  3. Seguim fent a la planxa ingredients com l´orada (que pot ser un altre tipus de peix blanc) i els calamars. A la recepta original també hi posen gambes.
  4. Fem una beixamel amb brou de peix en comptes de llet i també hi posem cúrcuma.
  5. Piquem bé tots els ingredients del farcit.
  6. Els barregem bé amb la beixamel (tècnicament s´anomena velouté quan poses brou en comptes de llet) i comencem a muntar la lassanya.
  7. La cobrim amb més beixamel i l´enfornem.
  8. Ja només ens queda servir-ho.
  9. Amb aquesta recepta us recomano un vi del pais basc molt bo, el Remirez de Ganuza reserva.
  10. Lassanya mar i muntanya
  11. I us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *