Aquesta recepta es presenta, al llibre, com una amanida, però tranquilament la podeu convertir en unes llenties guisades amb remolatxa i al final hi afegiu igualment els crèixems o enciams tipues “primers brots”.
Ingredients:
750 gr de remolatxa, 1 ceba vermella, magranan(opcional)
225 gr de llenties Puy (o pardina), crèixems, espinacs “baby”
4 cullerades de suc de Yuzu, 3 cullerades d´oli d´oliva
sal i pebre, tàperes (opcionals), tomàquets (opcionals)
Una de les peculiaritats d´aquesta recepta és presenta la remolatxa tallada molt fina. La bulliu i després de retirar-li la pell la talleu a làmines molt fines. mentrestant també haureu cuit les llenties i, abans de deixar-les refredar un cop cuites, ja hi barrejareu una cullerada de suc de yuzu i una d´oli d´oliva. La resta, senzill, tan com juntar els ingredients i fer una vinagreta amb el yuzu, la sal i el pebre i l´oli.