Llenties amb tahina i comí

Doncs ni més ni menys que això, llenties (guisades) amb tahina i comí, tomàquets i all, tot juntat al final de la cocció, boníssim, sobretot si ets fan de la tahina!

Ingredients:

150 gr de llenties (pardina/puy), 3 grans d´all xafats, 4 tomàquets de pera

25 gr de cilantre picat, 60 gr de pasta de tahina, 2 cullerades de suc de llimona

1 ceba , 2 ous durs, sal i pebre, pebre vermell, 1 cullerada de comí mòlt

 

Feu les llenties amb la ceba, tot en fred, i reserveu-les. Saltegeu els grans d´all amb el comí, afegiu els tomàquets, una part del cilantre i en un parell de minuts les llenties. Tot seguit la tahina, dissolta en 70 gr d´aigua, el suc de llimona, sal i pebre. Cinc minuts més tard ja estarà llest. Ho serviu amb els ous durs tallats a quarts i la resta del cilantre per sobre.

Deixa un comentari