Boooníssimes mandonguilles amb alguns típics ingredients japonesos com, per exemple, els bolets shiitake. Podem fer que piquin o no, això no representa cap complicació!
Ingredients:
500 gr de pit de pollastre picat, 1 ou, farina, 2 cebes tendres
1 cullerada de salsa de soja, mitja de mirin, un xic de ichimi togarashi
1 pastanaga, 4 bolets shiitake sense les tijes, brou de pollastre
Tan senzill com barrejar tots els ingredients. La pastanaga, ratllada. Els bolets, prèviament saltejats, picats. I la ceba, també picada. Fem les mandonguilles, les passem per farina, les daurem i finalment les juntem totes en una cassola, les mullem amb brou de pollastre i fem que facin una estona la xup-xup, vint minuts més o menys. Això del brou (on per cert li podeu posar una mica de salsa de soja, queda de cine) és de collita pròpia, a la recepta del llibre les mandonguilles les fan molt petites i les mengen d´aperitiu. Jo, com unes mandonguilles normals, acompanyades fins i tot d´arròs blanc o integral.