Fantàstica recepta, super senzilla i que pot servir perfectament com a plat únic, sobretot per sopar, tot i que l´autor ho presenta com a possible part d´un “brunch”. I sí, també.

Ingredients:

2 porros grans o 4 de mitjans, 90 grams de formatge feta, 4/6 ous

1 culleradeta de llavors de comí torrades, 2 llimones en conserva

200 gr d´espinacs baby (o normals…), 1 cullerada de za´atar, sal i pebre

Sofregim els porros, i un cop ben potxats incorporem les llimones tallades a dauets, les llavors de comí (un xic matxacades) i els espinacs. A la recepta hi posen brou de verdures als porros, abans d´afegir-hi els espinacs…i jo la veritat trobo que no fa falta. En fi, fem uns sis foradets per posar-hi els ous, hi afegim també el feta esmicolat i tapem la cassola fins que la clara hagi quallat. Compte amb aquest pas perquè el rovell pot quedar cuit, i la gràcia es poder sucar-hi pa…o trencar els ousper barrejar-ho tot plegat i que hi es clar, hi hagi rovell líquid. A mi em va quedar cuit, vaig deixar-ho passa temps. Un truquillo podria ser posar-hi primer només la clara i quen veieu que comença a estar feta afegir-hi el rovell. Heu d´anar amb compte, però.

Finalment, hi posem per sobre una bona cullerada de za´atar i llestos.