Papillote de molls

Papillote de molls

Aquesta recepta de papillote de molls és de les més senzilles de tot el blog i, a la vegada, de les més bones. La cocció “a la papillote” és senzillament cuinar al forn una peça de carn o de peix, o vàries, embolicades generalment amb paper d´alumini, tot i que avui en dia s´utilitzen altres envoltoris més ecològics i sostenibles. En qualsevol cas, molt bona, fàcil i ràpida. Amb patates i verdures, a més a més de la ceba, o subtituint-la, també queda de nassos.

Ingredients:

  • 4 molls
  • 1 ceba gran
  • herbes aromàtiques/zaatar
  • sal i oli

Com fer la recepta de la papillote de molls:

Abans que res posarem a esclafar el forn a 180/200 graus i començarem a fer un bon sofregit de ceba. Bé, concretament el que volem és tenir una ceba potxada, tallada a juliana.

Quan tinguem la ceba a punt, aproximadament uns 25 minuts de cocció, la posarem al mig d´un rectangle gran de paper d´alumini. A sobre els molls, escatats i sense la tripa. Els salpebrem i hi posem herbes aromàtiques de Provença, per exemple, o una mica de zaatar en el meu cas.

Ho tanquem hermèticament i ho enfornem uns 20 minuts a 180/200 graus.

I ho servim. Podeu fer-ho amb el mateix paper d´alumini o sense ell.

Amb aquesta recepta us recomano que obriu una ampolla d´un vi molt especial de Calatayud. El fa en Norroel Robertson amb granatxa blanca, i és una petita/gran meravella que val la pena tastar!

 

I aquí un deixo un video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *