Cuinar amb aquest mètode és super, de veritat, tot i que diuen que el paper d´alumini no es bo per cuinar, sobretot al forn…sí, hi ha moltes teories al respecte, cert. Podeu utilitzar mètodes alternatius, embolcalls diferents, o cuinar-ho al vapor en comptes de fer-ho al forn, que era com normalment ho havia vist fer jo. Aquesta recepta és super senzilla i el resultat, super bo. Ja he dit la paraula “super” tres vegades en sis línies…queda clar que el resultat és més que bo, oi?
Ingredients:
4 supremes de rap o 4 rodanxes d´uns 225 gr aprox, 1 carbassó gran
4 cullerades de crema de llet, ciboulet picat (o tiges de cilantre)
1 dent d´all picat (o all en pols), pebre vermell, sal i pebre, grans de pebre verd
Primer farem una cocció al dente del carbassó tallat a rodelles, tot just cinc minuts. Agafarem quatre làmines de paper d´alumini per embolicar els respectius trossos de rap, posarem a sota el carbassó, salpebrat, i a sobre el rap. Una cullerada de crema de llet, uns quants grans de pebre verd prèviament remullats una estoneta, l´all picadet, el pebre vermell i el ciboulet…o tiges de cilantre picades com si fossin ciboulet, queda de nassos. Ho tanquem per tots els costats, així es cou en el seu propi suc, uns 15 minuts. al vapor. I ens ho mengem sense treure-ho del paper d´alumini.