Pasta amb bròcoli i tonyina

Pasta amb bròcoli i tonyina

Aquesta pasta amb brocoli i tonyina es semblant als clàssics orecchiette amb brocoli però val la pena fer-la perquè les espècies i la conserva marquen una diferència molt significativa. Fàcil i ràpida de fer, això segur!

Ingredients:

  • 1 bròcoli petit
  • 300 gr d´orecchiette (opcional el tipus)
  • 2 llaunes de tonyina
  • 8 escalunyes
  • 3 grans d´all
  • 1 bon tros de gingebre fresc
  • una cullerada de cúrcuma i una de comí en pols
  • una cullerada de tàperes
  • un grapat de pipes de carbassa

Com fer la recepta de la pasta amb brocoli i tonyina:

  1. Posem a bullir aigua per coure la pasta i també per escaldar el brocoli. La pasta seguim les indicacions del fabricant i quan estigui cuita la refredem. La verdura, tot just tres minuts, i després la reservem.
  2. Fem un sofregit amb les escalunyes, els alls i el gingebre. Deu minuts màxim.
  3. Juntem a la paella del sofregit el brocoli, la pasta que haguem triat, les espècies i les tàperes. Ho saltegem i al final hi afegim la tonyina.
  4. Servim amb unes quantes pipes de carbassa per sobre.
  5. Ho acompanyem amb un bon vi rosat, senzill i super bo, grandiosa relació qualitat/preu, un vi de Mas Comtal fantàstic, el Rosat de Llàgrima.
  6. I si voleu veure un petit vídeo de la recepta us adjunto un link al nostre canal de Youtube per fer-ho:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *