Aquesta pasta amb brocoli i tonyina es semblant als clàssics orecchiette amb brocoli però val la pena fer-la perquè les espècies i la conserva marquen una diferència molt significativa. Fàcil i ràpida de fer, això segur!
Ingredients:
- 1 bròcoli petit
- 300 gr d´orecchiette (opcional el tipus)
- 2 llaunes de tonyina
- 8 escalunyes
- 3 grans d´all
- 1 bon tros de gingebre fresc
- una cullerada de cúrcuma i una de comí en pols
- una cullerada de tàperes
- un grapat de pipes de carbassa
Com fer la recepta de la pasta amb brocoli i tonyina:
- Posem a bullir aigua per coure la pasta i també per escaldar el brocoli. La pasta seguim les indicacions del fabricant i quan estigui cuita la refredem. La verdura, tot just tres minuts, i després la reservem.
- Fem un sofregit amb les escalunyes, els alls i el gingebre. Deu minuts màxim.
- Juntem a la paella del sofregit el brocoli, la pasta que haguem triat, les espècies i les tàperes. Ho saltegem i al final hi afegim la tonyina.
- Servim amb unes quantes pipes de carbassa per sobre.
- Ho acompanyem amb un bon vi rosat, senzill i super bo, grandiosa relació qualitat/preu, un vi de Mas Comtal fantàstic, el Rosat de Llàgrima.
- I si voleu veure un petit vídeo de la recepta us adjunto un link al nostre canal de Youtube per fer-ho: