Pasta amb carxofes i salsa d´anxoves a l´estil del Piamont

Pasta amb carxofes i salsa d´anxoves a l´estil del Piamont

 

Aquesta Pasta amb carxofes i salsa d´anxoves a l´estil del Piamont sí que és una recepta transformada. El plat és semblant, o de l´estil, del que porta tomàquet, olives i tàperes (amb carxofes, clar), però no sé ben bé perquè vaig decidir fer-lo amb espaguetis, quan hi ha una recepta molt semblant…amb espaguetis. En fi, que jo utilitzaria la pasta que vulgueu, la que us vingui més de gust, trobo que totes hi van bé, fins i tot podríeu convertir aquesta mateixa en uns canelons picant ben petits tots els ingredients. “Ahí lo dejo…”

 

Ingredients:

  • 6/8 carxofes, depenent de la mida
  • 320 gr d´espaguetis (opcional)
  • 3/4 anxoves, 30 gr de parmesà ratllat
  • Ou dur
  • Julivert picat
  • Sal i pebre
  • Mantega

 

Com fer la recepta de Pasta amb carxofes i salsa d´anxoves a l´estil del Piamont

Peleu i talleu les carxofes a quarts o a vuitens i les bulliu o feu al vapor. Mentrestant poseu a coure un ou, vuit minuts justos, i piqueu les anxoves.

Foneu una cullerada de mantega, afegiu-hi les anxoves, el julivert picat i finalment l´ou dur, també picat.

En aquest moment jo incorporo a la paella els espaguetis, i hi poso també al final parmesà ratllat…mentre que a la recepta ho enfornen amb mantega i formatge ratllat uns minuts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *