Aquesta recepta de pasta amb cloïsses i carbassó té un super truquillo, i no és altre que tallar els carbassons a rodanxes i super fins, si pot ser amb una mandolina. I, naturalmente, aprofitar el suquillo de les cloïsses!
Ingredients:
- 800 gr de cloïsses
- 1 vaset de vi blanc sec
- 2 carbassons
- 3 tomàquets de pera
- 300 gr d´espaguetis
- 1 ceba
- julivert
Com fer la recepta de la pasta amb cloïsses i carbassó:
- El tipus de pasta, a priori, hauria de ser espaguetis o quelcom semblant, i el primer que farem serà posar aigua a bullir per coure-la. Un cop fet, la reservarem.
- Farem paral.lelament un sofregit de ceba, ben potxat, mínim vint minuts.
- Anirem tallant els carbassons per tenir-los a punt quan haguem acabat de fer el sofregit. Ho saltegem conjuntament, salpebrant el carbassó, un parell de minuts.
- Incorporem el tomàquet, sense pell ni llavors, tallat a juliana o a quadrets. No el volem coure pas massa, una miqueta i prou, i la pasta.
- Finalment hi afegim les cloïsses, obertes en una paella apart amb vi blanc. Hi posem, es clar, el suc que han deixat anar, clau per al resultat final del plat.
- I el toc final, julivert picat a discreció. Una senzilla recepta molt fàcil i ràpida de fer.
- Per a aquest plat us recomano un vi de Cadis fet amb palomino fino molt i molt bo, sorprenent, salí, especial, anirà molt bé amb aquesta pasta:
- I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: