Pasta amb cloïsses i carbassó

Pasta amb cloïsses i carbassó

Aquesta recepta de pasta amb cloïsses i carbassó té un super truquillo, i no és altre que tallar els carbassons a rodanxes i super fins, si pot ser amb una mandolina. I, naturalmente, aprofitar el suquillo de les cloïsses!

Ingredients:

  • 800 gr de cloïsses
  • 1 vaset de vi blanc sec
  • 2 carbassons
  • 3 tomàquets de pera
  • 300 gr d´espaguetis
  • 1 ceba
  • julivert

Com fer la recepta de la pasta amb cloïsses i carbassó:

  1. El tipus de pasta, a priori, hauria de ser espaguetis o quelcom semblant, i el primer que farem serà posar aigua a bullir per coure-la. Un cop fet,  la reservarem.
  2. Farem paral.lelament un sofregit de ceba, ben potxat, mínim vint minuts.
  3. Anirem tallant els carbassons per tenir-los a punt quan haguem acabat de fer el sofregit. Ho saltegem conjuntament, salpebrant el carbassó, un parell de minuts.
  4. Incorporem el tomàquet, sense pell ni llavors, tallat a juliana o a quadrets. No el volem coure pas massa, una miqueta i prou, i la pasta.
  5. Finalment hi afegim les cloïsses, obertes en una paella apart amb vi blanc. Hi posem, es clar, el suc que han deixat anar, clau per al resultat final del plat.
  6. I el toc final, julivert picat a discreció. Una senzilla recepta molt fàcil i ràpida de fer.
  7. Per a aquest plat us recomano un vi de Cadis fet amb palomino fino molt i molt bo, sorprenent, salí, especial, anirà molt bé amb aquesta pasta:
  8. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *