Pasta amb marisc i formatge feta

Pasta amb marisc i formatge feta

Aquesta recepta de pasta amb marisc i formatge feta està inspirada, com no, en una idea de Yotam Ottolenghi que més o menys he seguit força fidelment. No recorod ara si el toc de la pell de llimona confitada és meu o seu, diria que va ser idea meva, però en qualsevol cas jo mai haguès pensat a barrejar marisc, salsa de tomàquet i formatge feta. I funciona!

 

Ingredients:

  • 300 gr de pasta
  • la part verda d´un manat de ceba tendra
  • una llauna de tomàquet sencer, triturat…
  • uns 200 gr de formatge feta
  • 16 cues de gambes gran congelades
  • 150 gr de carn de vieira
  • unes quantes cloïsses (opcional per mi)
  • un gra d´all
  • dues tires de pell de llimona confitada (opcional)
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de la pasta amb marisc i formatge feta:

  1. Començarem posant aigua a bullir per coure la pasta durant uns deu minuts, depenent del fabricant. Quan sigui cuita l´atemperem amb aigua freda i la reservem.
  2. Per fer la salsa començarem daurant un gra d´all, laminat, i la part verda de la ceba tendra, tallada a juliana gruixuda, durant uns cinc minuts.
  3. Incorporem la polpa de tomàquet o el que hagueu escollit per fer la salsa, i ho deixeu coure per espai d´uns deu minuts en el meu cas…i en el vostre dependrà del que hagueu triat, però calculeu uns vint minuts aprox.
  4. Aprofitem aquesta estona per marcar el marisc, tan les gambes com la carn de vieira, i ho reservem.
  5. Cuita la pasta i feta la salsa ho barregem bé, ho saltegem i finalment recuperem el marisc, tot afegint també el formatge feta esmicolat i la pell de llimona confitada ben picada.
  6. Remenem bé i servim.

Us poso un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *