Pasta amb mongeta tendra i bacon

Pasta amb mongeta tendra i bacon

Recepta senzilla, una bona manera de menjar verdura d´una manera diferent, aquesta pasta amb mongeta tendra i bacon pot partir d´unes sobres que tingueu a la nevera o fer-ho expressament. En qualsevol cas no trigareu pas gaire estona!

 

Ingredients:

  • 200 gr de mongeta verda
  • 3oo gr de rigatonis/macarrons/etc
  • 300 gr de tomàquet de pera,
  • 50 gr de formatge emmental,
  • 200 gr de baicon
  • 2 cebes tendres

Com fer la recepta de la pasta amb mongeta tendra i bacon:

  1. El primer que heu de fer es posar aigua a bullir en dos bols diferents, un per a la pasta i un per a la mongeta si la comenceu de zero.
  2. Comenceu a saltejar el bacon i uns minuts més tard hi afegiu la ceba tendra.
  3. Prepareu el tomàquet, pelat i sense llavors, tallat a daus. S´ha de saltejar lleugerament, que no es desfaci.
  4. Junteu tots els ingredients menys el formatge i els saltegeu màxim un parell de minuts.
  5. Ho serviu amb el formatge ratllat per sobre després de rectificar-ho amb sal i pebre.
  6. Amb aquest plat us recomano un vi rosat de la Provença molt interessant.
  7. I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *