Recepta senzilla, una bona manera de menjar verdura d´una manera diferent, aquesta pasta amb mongeta tendra i bacon pot partir d´unes sobres que tingueu a la nevera o fer-ho expressament. En qualsevol cas no trigareu pas gaire estona!
Ingredients:
- 200 gr de mongeta verda
- 3oo gr de rigatonis/macarrons/etc
- 300 gr de tomàquet de pera,
- 50 gr de formatge emmental,
- 200 gr de baicon
- 2 cebes tendres
Com fer la recepta de la pasta amb mongeta tendra i bacon:
- El primer que heu de fer es posar aigua a bullir en dos bols diferents, un per a la pasta i un per a la mongeta si la comenceu de zero.
- Comenceu a saltejar el bacon i uns minuts més tard hi afegiu la ceba tendra.
- Prepareu el tomàquet, pelat i sense llavors, tallat a daus. S´ha de saltejar lleugerament, que no es desfaci.
- Junteu tots els ingredients menys el formatge i els saltegeu màxim un parell de minuts.
- Ho serviu amb el formatge ratllat per sobre després de rectificar-ho amb sal i pebre.
- Amb aquest plat us recomano un vi rosat de la Provença molt interessant.
- I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: