Aquesta recepta és, de nou, una adaptació de l´original que surt al llibre. Ells utilitzen una mena de pasta amb forma de pinyons que anomenen “orzo” però que jo he estat incapaç de trobar, així que ho he canviat per “nyoquis sards”. Per què? Bé, un tema de semblança òptica, res més…
Ingredients:
250 gr de tempeh, 250 gr de nyoquis sards, salsa de soja, cilantre fresc
1 ceba vermella, 4 dents d´all, uns quants tomàquets secs, espinacs
Bullim la pasta. Saltegem la ceba, els alls i els tomàquets. Els espinacs…poden ser congelats, frescos, babys…vaja, que hi hagi una mica de verd i que siguin espinacs, a partir d´aquí el que us vagi millor, li dona un toc molt interessant al plat. El tempeh també l´heu de saltejar uns minuts i després afegir-lo al sofregit, igual que els espinacs i la pasta quan estigui cuita. Acabeu d´amanir amb salsa de soja i llestos.