Pollastre amb bolets

Pollastre amb bolets

Una recepta de pollastre amb bolets ben clàssica, senzilla, de tota la vida: pollastre a la cassola, un bon sofregit, uns bons bolets, secs o frescos. Si son frescos heu de procurar-vos un brou de pollastre

 

Ingredients:

  • 2 cebes de Figueres
  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 tomàquets de pera
  • 50 gr de trompetes de la mort seques
  • sal,
  • pebre
  •  oli d´oliva
  • Una cullerada de sumak

Com fer la recepta del pollastre amb bolets:

  1. Posem a hidratar els bolets. Utilitzarem l´aigua per coure el pollastre.
  2. Marquem el pollastre a la cassola, salpebrat, amb sumak i un bon raig d´oli.
  3. El reservem i al seu lloc hi fem un sofregit de ceba molt lentament, aprox uns 20/25 minuts.
  4. Tot seguit hi afegim el tomàquet tallat a dauets, sense pell ni llavors. Quinze minuts més.
  5. Posem els bolets, ja hidratats, i els barregem bé amb el sofregit.
  6. Recuperem el pollastre, l´integrem bé amb el sofregit i els bolets. Mullem amb l´aigua d´haver-los hidratat.
  7. Tapem quan hagi començat a bullir, baixem el foc i dexem coure uns 25 minuts aprox.
  8. Passat aquest temps comprovem el punt de cocció i ho emplatem.
  9. Amb aquesta recepta nosaltres vam obrir un dels pocs vins rosats gran reserva que hi ha al país, de fet el millor que hem tastat mai. Es una filigrana brutal.
  10. I us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

1 comentari a ;ldquo;Pollastre amb bolets;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *