Pollastre guisat amb patates

Boooníssima recepta de pollastre cuit a la cassola amb ceba i patates, tal qual. Us ho explico…

 

 

Ingredients:

1 pollastre tallat a octaus,

1 ceba gran,

750 gr de patates

2 cabeces d´alls,

1 culleradeta de pebre vermell dolç,

1/2 de curcuma

3 cullerades de suc de llimona,

sal i pebre

 

Salpebrem el pollastre, i també hi posem el pebre vermell i la curcuma. El marquem per la part de la pell, amb una mica d´oli a la cassola, poquet. En cinc minuts li donem la volta, afegim la ceba laminada, dues cullerades de suc de llimona, tapem amb la cassola i deixem coure a foc lent entre trenta i quaranta cinc minuts. Mentrestant fregim les patates amb els alls, marcades bàsicament, o també ho podem fer al forn, tipus tall de braves. Quan tinguem les patates llestes les incorporem al pollastre, tornem a tapar i seguim la cocció aproximadament trenta minuts més. Moments abans de servir hi afegim una cullerada més de suc de llimona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *