Porc amb gingebre, albergínia i ceba tendra.

Senzilla a més no poder, tan bàsic fer el llom a la planxa, tallar-lo a tires i barrejar-lo amb la resta d´ingredients. Si hi afegiu arròs basmati o vermell salvatge tindreu un plat únic d´allò més apanyat.

Ingredients:

10/12 talls de llom, 2 albergínies, 2 cebes tendres, 1 tall de gingebre

4 dents d´all, 3 cullerades de mirin, 2 cullerades de salsa de soja

1 culleradeta d´oli de sèsam, 1 cullerada de vinagre d´arròs, cilantre fresc

50 gr de cacahuets, 1 cullerada de llavors de sèsam, arròs basmati o vermell salvatge (opcional)

Com comentava a la intro jo us recomano acompanyar el saltejat d´albergínia, ceba tendra i llom amb arròs i així fer un plat únic. L´albergínia la podeu fer al forn, a rodanxes, el llom a la planxa, la ceba tendra saltejada amb els alls i el gingebre i quan ho tingueu tot junt ho mulleu amb la salsa, vaja, amb tots els element líquids dels ingredients ben junts.

Leave a Reply