Senzilla a més no poder, tan bàsic fer el llom a la planxa, tallar-lo a tires i barrejar-lo amb la resta d´ingredients. Si hi afegiu arròs basmati o vermell salvatge tindreu un plat únic d´allò més apanyat.
Ingredients:
10/12 talls de llom, 2 albergínies, 2 cebes tendres, 1 tall de gingebre
4 dents d´all, 3 cullerades de mirin, 2 cullerades de salsa de soja
1 culleradeta d´oli de sèsam, 1 cullerada de vinagre d´arròs, cilantre fresc
50 gr de cacahuets, 1 cullerada de llavors de sèsam, arròs basmati o vermell salvatge (opcional)
Com comentava a la intro jo us recomano acompanyar el saltejat d´albergínia, ceba tendra i llom amb arròs i així fer un plat únic. L´albergínia la podeu fer al forn, a rodanxes, el llom a la planxa, la ceba tendra saltejada amb els alls i el gingebre i quan ho tingueu tot junt ho mulleu amb la salsa, vaja, amb tots els element líquids dels ingredients ben junts.