Porc amb gingebre, albergínia i ceba tendra.

Porc amb gingebre, albergínia i ceba tendra.

Senzilla a més no poder, tan bàsic fer el llom a la planxa, tallar-lo a tires i barrejar-lo amb la resta d´ingredients. Si hi afegiu arròs basmati o vermell salvatge tindreu un plat únic d´allò més apanyat.

Ingredients:

10/12 talls de llom, 2 albergínies, 2 cebes tendres, 1 tall de gingebre

4 dents d´all, 3 cullerades de mirin, 2 cullerades de salsa de soja

1 culleradeta d´oli de sèsam, 1 cullerada de vinagre d´arròs, cilantre fresc

50 gr de cacahuets, 1 cullerada de llavors de sèsam, arròs basmati o vermell salvatge (opcional)

Com comentava a la intro jo us recomano acompanyar el saltejat d´albergínia, ceba tendra i llom amb arròs i així fer un plat únic. L´albergínia la podeu fer al forn, a rodanxes, el llom a la planxa, la ceba tendra saltejada amb els alls i el gingebre i quan ho tingueu tot junt ho mulleu amb la salsa, vaja, amb tots els element líquids dels ingredients ben junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *