Porros al curry

Porros al curry

Aquesta recepta de porros al curry és  una variant dels clàssics porros amb beixamel, més que res perquè de fet és una beixamel amb curry el que acompanya a aquests porros en una recepta senzilla i molt bona. Es pot millorar embolicant els porros amb pernil dolç, però això ja és a gust de cadascú.

 

Ingredients:

  • 4  porros
  • 40 gr. de mantega
  • 40 gr de farina
  • 1/2 litre de llet (aprox)
  • formatge ratllat
  • 1 cullerada de curry (picant)

Com fer la recepta dels porros al curry:

  1. Netegem i tallem els porros, els posem a bullir durant uns set minuts màxim i els reservem.
  2. Fem la beixamel mentrestant. Farina i mantega, tirem la llet tot remenant amb les varilles i una cullerada de curry, si voleu, picant.
  3. En una safata per anar al forn posem una capa de la beixamel, els porros a sobre i finalment ho cobrim amb la resta de la salsa.
  4. Els gratinem amb formatge ratllat.
  5. I els servim.

Us adjuntem un link al nostre canal de Youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *