Rap amb salsa de pebrot

Rap amb salsa de pebrot

Atenció a aquesta recepta de rap amb salsa de pebrot i albergínia al forn, una delícia de Champions League que a més a més podeu utilitzar per a altres preparacions. Ideal però amb rap i també amb bacallà.

Ingredients:

  • 2 talls de rap x persona
  • 1 albergínia gran
  • 1 pebrot vermell gran
  • 3 tomàquets de pera
  • 1 ceba de figueres
  • 1 cullerada de concentrat de tomàquet
  • 1 peça d´anís estrellat
  • 1/2 litre de brou de peix
  • oli d´oliva
  • sal i pebre

Com fer la recepta de rap amb salsa de pebrot:

  1. Posarem a coure les albergínies al forn, 45 minuts a 200 graus.
  2. I mentrestant farem la salsa sofregint primer la ceba i, tot seguit, el pebrot tallat a daus durant uns deu o quinze minuts..
  3. Afegim els tomàquets, el concentrat de tomàquet i l´anís estrellat. Seguim amb la cocció deu minuts més ben bons
  4. Quan hagi fet una mica tot la xup xup ho mullem amb el brou de peix. Deixem coure a foc mitjà entre 20 i 30 minuts aprox .
  5. Ho tritureu i ho passeu pel xino.
  6. Piquem l´albergínia ja cuita i la posem en un colador ja que volem que perdi la seva aigua.
  7. Finalment, fem el rap a la planxa.
  8. I ja tenim el plats a punt per servir.
  9. Amb aquesta recepta us recomano un vi molt especial per mi. Es diu Carrakripán, el fan la Melanie Hickman i el David Sampedro a la Rioja Alavesa i és una meravella absoluta. Majoritàriament és viura (macabeu), en un 90%, amb garnatxa blanca i malvasia. Primera collita, 2018, no el perdeu de vista!
  10. I aquí teniu un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta

 

1 comentari a ;ldquo;Rap amb salsa de pebrot;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *