Atenció a aquesta recepta de rap amb salsa de pebrot i albergínia al forn, una delícia de Champions League que a més a més podeu utilitzar per a altres preparacions. Ideal però amb rap i també amb bacallà.
Ingredients:
- 2 talls de rap x persona
- 1 albergínia gran
- 1 pebrot vermell gran
- 3 tomàquets de pera
- 1 ceba de figueres
- 1 cullerada de concentrat de tomàquet
- 1 peça d´anís estrellat
- 1/2 litre de brou de peix
- oli d´oliva
- sal i pebre
Com fer la recepta de rap amb salsa de pebrot:
- Posarem a coure les albergínies al forn, 45 minuts a 200 graus.
- I mentrestant farem la salsa sofregint primer la ceba i, tot seguit, el pebrot tallat a daus durant uns deu o quinze minuts..
- Afegim els tomàquets, el concentrat de tomàquet i l´anís estrellat. Seguim amb la cocció deu minuts més ben bons
- Quan hagi fet una mica tot la xup xup ho mullem amb el brou de peix. Deixem coure a foc mitjà entre 20 i 30 minuts aprox .
- Ho tritureu i ho passeu pel xino.
- Piquem l´albergínia ja cuita i la posem en un colador ja que volem que perdi la seva aigua.
- Finalment, fem el rap a la planxa.
- I ja tenim el plats a punt per servir.
- Amb aquesta recepta us recomano un vi molt especial per mi. Es diu Carrakripán, el fan la Melanie Hickman i el David Sampedro a la Rioja Alavesa i és una meravella absoluta. Majoritàriament és viura (macabeu), en un 90%, amb garnatxa blanca i malvasia. Primera collita, 2018, no el perdeu de vista!
- I aquí teniu un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta
Reblogged this on Celler-Adocse.