Raviolis de patata i formatge

Raviolis de patata i formatge

Aquesta senzilla recepta de raviolis de patata i formatge està inspirada en una recepta tradicional italiana anomenada Culurgionis, on la pasta en sí no son raviolis però el farcit és el mateix: patata, formatge i menta bàsicament. Super bona!

Ingredients:

  • 200 gr de farina de força
  • 2 ous
  • 150 gr de formatge d´ovella tou
  • 100 gr de pecorino ratllat (opcional)
  • 400 gr de patata mona lisa
  • 1 manat de menta
  • salsa de tomàquet casolana (opcional)
  • salsa pesto (opcional)

Com fer la recepta dels raviolis de patata i formatge:

Començarem amassant la farina i els ous durant quinze minuts aprox. Deixem reposar-la una mitja horeta a la nevera.

Posem a coure les patates durant vint minuts.

Quan les patates estiguin les deixem refredar, i mentrestant afegim ja fora del foc la menta picada i el formatge d´ovella fresc. Barregem bé. Això serà el farcit de la pasta.

Estirem la massa fina a tenir unes quantes tires ben llargues

Fem els raviolis posant la massa estirada al motllo i farcint-los.

 

Posem aigua al foc i quan bulli hi tirem els raviolius. Tres minuts i estaran llestos. Ho serviu acompanyat de la salsa de tomàquet i unes fulles d´alfàbrega o amb salsa de pesto.

Amb aquesta recepta us recomano un vi blanc de Tenerife extraordinàriament bo!

I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

0 comentaris a ;ldquo;Raviolis de patata i formatge;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *