Remenat de tofu

Remenat de tofu

Aquesta recepta de remenat de tofu, el remenat vegà, ha estat una veritable sorpresa, de veritat. Heu d´utilitzar tofu del tou, tofu japonés, ja que amb el dur la cosa no us acabarà de sortir bé del tot o més que res tindrà una textura no tant de remenat.

Ingredients:

  • 200 gr de tofu japonés tou
  • 4 torrades petites/mitjanes del pa que més us agradi
  • un bon grapat d´olives de kalamata o d´Aragó,
  • un pebrot vermell escalivat
  • el suc de mitja llimona,
  • farigola seca,
  • unes quantes fulles d´alfàbrega,
  • 2 dents d´all
  • un xic de curcuma en pols,
  • un xic de pebre vermell dolç (o picant)
  • una mica de sal,
  • un polsim de pebre,
  • un raig d´oli d´oliva verge

 

Com fer la recepta de remenat de tofu:

Si no teniu el pebrot escalivat l´haureu de fer primer…suposem doncs que ja el teniu.

  1. Treieu els pinyols de les olives. Sí, fa mandra, però és imprescindible. Tampoc és tanta feina…
  2. Peleu i piqueu els alls. Sofregiu-los.
  3. Incorporem el tofu, el pebrot escalivat i tallat a trossets petits, les olives sense els pinyols, el suc de llimona, la farigola seca (una miqueta), la cúrcuma i el pebre vermell (dolç, fumat o picant, el que us agradi més), i un xic de sal i pebre. 
  4. Remeneu bé, assegurant que el tofu queda desfet i ben integrat amb la resta d´ingredients.
  5. I ja només us queda fer les torrades i servir el remenat a sobre d´elles. Una més que agradable sorpresa!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *