Remolatxa amb llet de coco

Jo creia que aquesta recepta seria d´acompanyament d´un plat principal però de fet és el plat principal, i amb un bon arròs basmati es converteix en plat únic. Sorprenent i boooníssima.

Ingredients:

1/2  kilo de remolatxa crua, 2 cebes, 300 ml de llet de coco

300 ml de brou de verdures, 1 pebrot verd, 1 culleradeta de curry en pols

1/2 culleradeta de cilantre mòlt, 1/2 de curcuma, un tros de gingebre ratllat

1 culleradeta de suc de llimona, unes quantes fulles d´alfàbrega, oli i sal

80 gr d´arròs basmati integral, baines de cardamom

 

Pelem les remolatxes i les tallem a daus. Tot seguit les sofregim amb la ceba picada, el ginger i el pebrot. Afegim les espècies i el brou. Tapem i deixem coure uns quinze minuts. Incorporem el curry, la llet de coco i el suc de llimona. Tornem a tapar i tornem a deixar coure quinze minuts més aprox. Mentrestant haurem posat a bullir l´arròs basmati amb el cardamom per servir-ho junt…i, totalment recomanat, barrejar-ho bé. Es deliciós.

Leave a Reply