Saltejat de bròquil, tofu i quinoa

Un més que bo plat únic vegà que pot servir per dinar o per sopar, i al qual l´ingredient secret (l´alvocat) que porta li dona un toc definitiu!

Ingredients:

250 gr de tofu japonès, 1 bròquil (millor bròcoli), 200 gr de quinoa

1 alvocat, 1 tros de gingebre fresc, 1 ceba vermella, 4 dents d´all

1 cullerada d´oli de sèsam (o dues), cacahuets salats, alfàbrega fresca

1 pebrot vermell (en principi, saltejat…escalivat també queda molt bé)

salsa: 2 cullerades de salsa hoisin, dues de mirin, 2 d´aigua, 1 de salsa de soja,

Jo vaig decidir fer una pre-cocció del bròquil, al vapor, i després incorporar-lo a la paella on estava saltejant la ceba, el pebrot, el ginger i els alls. Tot seguit el bròquil tallat a daus, la quinoa i finalment la salsa. I al moment d´emplatar hi posem l´advocat (tallat…com vulgueu) i les fulles d´alfàbrega ben picadetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *