Saltejats de patates i verdures

Saltejats de patates i verdures

Recepta que, així d´entrada, podria ser etiquetada com a “sosilla”…i que, de fet, jo no acabava de veure clara del tot. Fins que la vaig fer. I em va agradar, i molt. Clar que no vaig seguir els mètodes de cocció que t´expliquen al llibre i ho vaig fer a la meva manera…que és tal qual us ho explico.

Ingredients:

2 patates grosses, un manat d´espinacs (o dos, millor, que redueixen molt)

1 remolatxa (o una pastanaga grossa), 1 xili verd (o 1 de sec)

4 dents d´all, 1 tros de gingebre, 1/2 ceba, oli de coco

llavors de comí, sal i pebre, garam masala

El meu mètode potser és una mica farregós, o millor dit embruta cassoles quan ho podries fer tot en una paella (com en la recepta original del llibre), però al  final crec que acaba escurçant el temps total d´elaboració de la recepta. Mentre faig un sofregit amb la ceba, l´all, el gingebre, el xili i les llavors de comí (que és posen al principi) poso aigua a la vaporera i primer hi faig les patates i la remolatxa, vigilant amb el punt de cocció perquè desprès les saltejarem, i tot seguit faig el mateix amb els espinacs, tallats a juliana gruixuda i cuits escrupulosament al dente. Vaja, que al final afegeixo les verdures cuites al vapor al sofregit i ho saltejo. El resultat em va sorprendre molt positivament!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *