Shakshuka

Molt especial. Una barreja de pebrots i ous boooníssima, plat únic ideal per sopar, i també per un dinar lleuger.

Ingredients (4px):

2 cebes grans

2 pebrots vermells i dos de grocs

1 culleradeta de llavors de comí

4 culleradetes de sucre roig

2 fulles de llorer, fulles de farigola

julivert i cilantre picat, una mica de safrà

6 tomàquets madurs

8 ous, una mica de pebre de cayena

 

En una paella torrarem les llavors de comí. Hi afegim oli, i les cebes, sofregint-les durant uns cinc minuts. Moment llavors dels pebrots, tallats a tires, el sucre i les herbes. Incorporem els tomàquets, sense pell ni llavors, el safrà, el picant i ho deixem coure uns deu minuts més. Per fer els ous podeu optar per l´opció del llibre, que es deixar uns forats a la mateixa paella dels pebrots i que es coguin allà mateix o fer-los per tandes en plan ferrats. Mola de les dues maneres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *