La senzillesa és una virtut. Sí, n´estic convençut, i de les coses més sencilles poden sortir-ne de molt bones. Com per exemple aquesta simple, en el bon sentit de la paraula, sopa de meló amb puntes d´espàrrecs embolicats amb salmó fumat.
Ingredients:
un meló
16/20 puntes d´espàrrecs verds
uns quants talls de salmó (depenent de la seva mida…)
cibolet
oli extra verge
sal, pebre
Triturem bé el meló a la batedora, afegint-hi la sal, el pebre i l´oli, i el reservem a la nevera. Cal que sigui ben fred. Saltegem a la paella les puntes d´espàrrecs verds i les reservem. Just abans de servir-ho agafem els talls de salmó i anem embolicant una a una dels puntes dels espàrrecs. Tallem unes quantes tiges de cibolet, les piquem i les afegim a la sopa. El contrast dels espàrrecs assalmonats amb la sopa de meló és sorprenent, molt bo!
Reblogged this on Celler-Adocse.