Tofu al curri d´espinacs/Palak tofu

Boníssima i sorprenent recepta, diferent de qualsevol altra on hi hagi tofu i pràcticament primera vegada que utilitzo tofu “normal” en comptes de tofu fumat com fins ara.

Ingredients:

250 gr de tofu, 200 gr d´espinacs

x cuinar el tofu: sal, comí en pols, all en pols, garam masala, sal negra india, pebre caiena

curri espinacs: 3/4 tassa d´aigua, 3/4 tassa llet d´ametlla, uns quants anacards, 6 dents d´all

1 tros de gingebre, 1 xili verd, 2 tomàquets grans, sal, sucre, garam masala, canyella en pols, escames de xili

 

Tallem el tofu a daus i el saltegem, amb un xic d´oli, durant uns minuts amb la resta d´ingredients fins que estigui lleugerament cruixent. Ho reservem. Per preparar el curri triturem els ingredients en un bol fins obtenir una mena de puré. L´afegim a la paella on tenim el tofu i ho cuinem, tapat, uns quants minuts fins que tingui una bona consistència. Ho servim amb una mica de xili per sobre. Boooníssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *