Opció per als amants del peix marinat/poc fet/quasi cru, sorprenent i de molt bon gust, a més a més d´utilitzar un peix super sa i super econòmic.
Ingredients:
4 verats mitjanets
150 grams de raïm
100 ml de vinagre de vi negre
oli d´oliva
1 llauna d´anxoves
50 gr de llet
sal, pebre negre
El verat l´hem de filetejar i deixar-lo sense espines. Així mateix, reservarem grans de raïm sencers per a l´emplatat, i el que ens quedi el triturem amb el vinagre, l´oli, la sal i el pebre. Podeu utilitzar més vinagre si voleu, courà més el peix. Cobrim els filets amb aquesta marinada i els deixem a la nevera una hora ben bona (quanta més estona, però, més cuit quedarà el peix). Fem una emulsió amb les anxoves, la llet i oli d´oliva i la utilitzarem com a salsa, acompanyant-ho del raïm i si voleu d´una mica d´enciam.