Vichyssoise d´espàrrecs

Vichyssoise d´espàrrecs

Seguim amb els espàrrecs, en aquesta ocasió per fer una interessant versió alternativa de la mítica “vichyssoise” que, sí, es pren freda i amb crema de llet, però que passant d´ella es converteix amb una bona crema per l´hivern si la fem calenta. I si no us ho apunteu per a l´estiu vinent!

Ingredients:

1 patata, 2 porros

400 gr d´espàrrecs

600 ml de brou de verdures

mantega, crema de llet, iogur grec

salicornia (espàrrecs de mar, si es que en trobeu…)

sal, pebre blanc

 

Bé, això es tan senzill com fer una crema, daurant la patata i els porros amb mantega, tot seguit afegint-hi els espàrrecs i finalment mullant-ho amb el brou. En vint minuts ho teniu llest, tritureu i llavors hi afegiu la crema de llet (o no), un o mig iogur grec i a la nevera…unes quantes hores. Sal i pebre i llestos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *