Una de les múltiples opcions que teniu per utilitzar l´albergínia, una hortalitza per la qual sento absoluta devoció.
Ingredients:
3 albergínies mitjanes
1 pebrot groc
10 tomàquets xerry
30 gr de tàperes
una mozzarella de búfala
fulles de cilantre
oli d´oliva, vinagre de vi negre, sal madon i pebre negre
Tallem les albergínies a làmines i les enfornem a 190 graus pintades amb oli i salpebrades durant uns 25 minuts. Mentrestant barregem el pebrot tallat a daus, els tomàquets partits per la meitat, el vinagre (una cullerada), les tàperes i dues cullerades d´oli d´oliva extra verge i ho reservem un mínim de mitja hora. Per servir-ho poseu les albergínies de base, més o menys superposades ( o les talleu com us agradi més!), la mozzarella trencada amb els dits i la vinagreta amb el pebrot…que si no es groc, doncs bé, poseu el que tingueu més a mà. I les fulles de cilantre per sobre.
Picanyol, això té una pinta espectacular!!! Ja provaré a fer-ho!!
Magrada.