Amanida amb salsa de tahina

Amanida amb salsa de tahina

Aquesta amanida amb salsa de tahina és una clàssica amanida estiuenca amb uns bons tomàquets, cogombre, pebrot, formatge feta i za´atar entre altres coses.

Ingredients:

  • Enciam
  • 1 pebrot vermell,
  • uns 4 tomàquets
  • ceba tendra,
  • 200 gr de formatge feta,
  • suc de llimona
  • un alvocat
  • 4 cullerades de tahina,
  • 2 de zaatar
  • cilantre fresc

Com fer la recepta de l´amanida amb  salsa de tahina:

 

La veritat és que aquí sí que no hi ha cap secret, llevat de tallar ben petits tots els ingredients, preferiblement a daus, la ceba a juliana i els tomàquets…doncs més o menys també a daus. O com vulgueu.

La tahina es converteix en salsa per obra i gràcia d´aigua i suc de llimona, una mica a gust del consumidor.

Quan emplatem posem més o menys els ingredients amb un cert ordre per sobre l´enciam i ho coronem amb el za´atar i el cilantre fresc picat.

Us adjunto un link al nostre canal e youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *