Aquesta amanida amb salsa de tahina és una clàssica amanida estiuenca amb uns bons tomàquets, cogombre, pebrot, formatge feta i za´atar entre altres coses.
Ingredients:
- Enciam
- 1 pebrot vermell,
- uns 4 tomàquets
- ceba tendra,
- 200 gr de formatge feta,
- suc de llimona
- un alvocat
- 4 cullerades de tahina,
- 2 de zaatar
- cilantre fresc
Com fer la recepta de l´amanida amb salsa de tahina:
La veritat és que aquí sí que no hi ha cap secret, llevat de tallar ben petits tots els ingredients, preferiblement a daus, la ceba a juliana i els tomàquets…doncs més o menys també a daus. O com vulgueu.
La tahina es converteix en salsa per obra i gràcia d´aigua i suc de llimona, una mica a gust del consumidor.
Quan emplatem posem més o menys els ingredients amb un cert ordre per sobre l´enciam i ho coronem amb el za´atar i el cilantre fresc picat.
Us adjunto un link al nostre canal e youtube per si voleu veure un petit video de la recepta: