Amanida de cigrons i patata

Una petita revelació! D´una cosa tan senzilla com els cigrons i les patates en surt una super amanida la clau de la qual són els cigrons saltejats amb salsa de soja. Molt senzilla, ràpida i resultona.

Ingredients:

3 patates vermelles, 300 gr de cigrons cuits

un enciam de roure, 50 gr de cous cous (opcional)

una mica de magrana, un advocat

suc de llimona, sal i pebre, pebre vermell

 

Bulliu les patates i les reserveu. Saltegeu els cigrons amb salsa de soja i també reserveu-los, no han d´estar calents. El cous cous és una llicpencia meva ja que en tenia una mica de fet a la nevera, així que com vulgueu, tot i que trobo que li dona un punt interessant. La magrana també és cosa meva ja que m´agrada molt, reconec que quan arriba l´època en menjo cada vegada més, sobretot a les amanides, cous cous i que al costat dels cigrons queda especialment bé. L´advocat el talleu com us vingui de gust i d´amanimenta feu una mena de vinagreta amb el suc de llimona i el pebre vermell. Plat únic molt recomanable.

Leave a Reply