Recepta només aplicable durant la temporada de figues, diferent, saborosa i ben fàcil de fer!
Ingredients:
8 figues, 50 gr de sucre, 2 taronges
suc de llimona, llavors de fonoll, 1 dent d´all
200 gr de formatge feta, 60 gr de rucula, sal i pebre
Escalfem una paella amb la meitat del sucre i, quan tingui color caramel, hi afegim les figues tallades per la meitat, deixant-les un parell de minuts movent suaument la paella a fi que s´embadurnin del caramel. Les retirem, afegim més sucre i després els grills de taronja, si pots ser sense la seva pell fina, i fem el mateix que amb les figues. Per muntar l´amanida posem la rucula al fons, el formatge feta esmicolat per sobre, les fruites caramelitzades, llavors de fonoll una mica torradetes i una vinagreta amb suc de llimona, sal i pebre i l´all xafat. Boooníssima!
[table “1” not found /]