Aquest és un super arròs que us pot servir perfectament com a entrant o que també podeu utilitzar per acompanyar un pollastre, una carn o fins i tot un peix a la planxa. Molt refrescant i amb un toc cítric i àcid fabulós.
Ingredients:
200 gr d´arròs basmati integral, 100 gr de formatge feta, 50 gr de menta
Mitja magrana, 50 gr d´olives verdes sense pinyol, 50 gr d´anous, sal i pebre
Una cullerada de “melaza” de magrana, oli d´oliva extra verge,
Bulliu l´arròs amb tres quartes parts de les fulles de menta, el doble d´aigua que d´arròs, i un xic de sal. Piqueu la resta de fulles de menta i les reserveu. Quan l´arròs sigui cuit retireu les fulles de menta i, tan bon punt s´hagi refredat, hi barregeu les olives, la magrana, el formatge feta, les anous i les fulles de menta picades. Un bon riag d´oli d´oliva i teniu una amanida d´arròs sensacional.