Recepta que pot servir com a plat únic vegà o per acompanyar peix, pollastre, carn o algún tipus de proteïna vegana com el tofu o el seitan.
Ingredients:
750 gr d´espinacs frescos/400 gr d´espinacs congelats (és el que vam fer)
1 culleradeta de curcuma, una de cilantre i una de comí, tot en pols
un tros de gingebre fresc, 2 dents d´all, una ceba, 4 cullerades de crema de llet, nou moscada, pebre de caiena, oli de coco
250 gr d´arròs basmati, 500 ml d´aigua, curcuma en pols
Rentem l´arròs, l´anacarem amb oli de coco i curcuma, salpebrem i mullem amb l´aigua. Deixem coure a foc lent, i tapat, fins que sigui cuit, aprox quan ja no quedi aigua.
Bullim els espinacs congelats. Mentrestant sofregim la ceba amb els alls i el gingebre, afegim les espècies (curcuma, cilantre, comí, nou moscada, pebre de caiena) i finalment els espinacs. Remenem una mica, incorporem la crema de llet i servim a sobre de l´arròs.