Budding de bledes amb pebrots

Budding de bledes amb pebrots

Una versió diferent del budding/pudding/flam (mai sé com dir-li realment) de verdures. Ous, formatge ratllat, llet o crema de llet i verdures. La gràcia és fer-ne una bona combinació, com en aquest cas.

Ingredients:

un manat de bledes, 1 porro, 2 pebrots vermells

50 gr de formatge ratllat, 50 gr de pa ratllat, 6 ous

100 ml de llet, farigola, sal i pebre

 

Els pebrots els farem escalivats, per tant si sou previsors ho podeu fer abans. De fet, cal fer-ho abans! Les bledes jo les vaig fer al vapor, al llibre les fan saltejades, igual que el porro, que jo sí vaig saltejar però que també podríeu optar per fer-lo al vapor, queda boníssim. Així que cal escalfar el forn amb temps, batre els ous, afegir-hi tots els ingredients i enfornar-ho a 180 graus en un motlle untat amb mantega. Moltes vegades faig aquest tipus de puddings/flams/etc al bany maria, aquesta vegada la recepta no ho indicava així que vaig tirar pel dret i la cocció va sobrepassar, i de llareg, els teòrics 35 minuts que indicava la recepta. Per cert, així d´entrada 35 minuts ja es veia que no era el temps indicat, però en el meu cas va arribar als 60, cosa que tampoc vaig trobar normal. Això sí, super bo, acompanyat amb rúcula o quelcom fresc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *