Carbassa al forn amb espècies dolces, llima i xili verd

Carbassa al forn amb espècies dolces, llima i xili verd

Un entrant, un aperitiu, una petita delicatessen…

Ingredients:

una carbassa

2 llimes

1 culleradeta de pebre de Jamaica, llavors de Cardamom

100 gr de iogur grec

30 gr de tahina

1 cullerada de suc de llima

1 xili verd, unes quantes fulles de cilantre

 

Tan senil com tallar la carbassa a làmines, més o menys, i posar-les al forn  uns 200 graus pintades amb oli d´oliva barrejat amb pebre de Jamaica i llavors de cardamom…i una mica de sal. Uns deu/quinze minuts, tapat, i llestos. Barregem el iogur, la tahina, el suc de llima, una mica de sal i una mica d´aigua. Tallem el xili a làmines i les llimes a grills, sense la pell, i ho disposem tot a sobre dels trossos de carbassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *