Aquesta recepta de carbonara de verdures és plat deliciós, ràpid de fer i especial per a vegetarians…que no vegans, ja que porta ou. Tan senzill com susbtituir el guanciale per unes quantes verdures.
Ingredients:
- 300 gr de pasta
- un carbassó gran
- una pastanaga
- un pebrot vermell
- un pebrot verd
- tres ous
- parmesà ratllat
- sal, pebre
Com fer la recepta de la carbonara de verdures:
- Posem aigua a bullir per coure la pasta. Quan estigui la refredarem i la reservarem.
- Tallem les verdures.
- Les comencem a saltejar, totes juntes però començant pel pebrot vermell i la pastanaga. Després el pebrot verd i el carbassó.
- Hi afegim la pasta, ja cuita, i ho saltegem tot junt.
- Ja fora del foc hi incorporem primer el formatge ratllat i tot seguit l´ou.
- I ho servim amb pebre negre.
- Per aquesta recepta us recomano un vi blanc o un de rosat, potser amb aquesta recepta millor blanc, amb barrica. Podeu considerar-ho dia de festa gran i obrir un chardonnay de la Borgonya, del prestigiós celler Louis Jadot, d´aquells que mai fallen.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: