carbonara de verdures

carbonara de verdures

Aquesta recepta de carbonara de verdures és plat deliciós, ràpid de fer i especial per a vegetarians…que no vegans, ja que porta ou. Tan senzill com susbtituir el guanciale per unes quantes verdures.

 

Ingredients:

  • 300 gr de pasta
  • un carbassó gran
  • una pastanaga
  • un pebrot vermell
  • un pebrot verd
  • tres ous
  • parmesà ratllat
  • sal, pebre

Com fer la recepta de la carbonara de verdures:

  1. Posem aigua a bullir per coure la pasta. Quan estigui la refredarem i la reservarem.
  2. Tallem les verdures.
  3. Les comencem a saltejar, totes juntes però començant pel pebrot vermell i la pastanaga. Després el pebrot verd i el carbassó.
  4. Hi afegim la pasta, ja cuita, i ho saltegem tot junt.
  5. Ja fora del foc hi incorporem primer el formatge ratllat i tot seguit l´ou.
  6. I ho servim amb pebre negre.
  7. Per aquesta recepta us recomano un vi blanc o un de rosat, potser amb aquesta recepta millor blanc, amb barrica. Podeu considerar-ho dia de festa gran i obrir un chardonnay de la Borgonya, del prestigiós celler  Louis Jadot, d´aquells que mai fallen.
  8. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *